Banyoles comptarà amb un nou punt de parada d’autobusos

El nou punt de parada d’autobusos al municipi se situarà a la plaça Hort de les Monges de Banyoles i permetrà millorar el nivell de servei als viatgers, així com afavorir la mobilitat al nucli urbà.

El director general de Transport i Mobilitat del Departament de TES, Ricard Font, i l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, han signat un protocol que estableix les bases de la col·laboració d’ambdues administracions per a la ubicació determinar la ubicació exacta del nou punt de parada, així com el finançament, execució i règim de gestió de la infraestructura.

Actualment, a la població tenen parada les línies regulars de transport interurbà de viatgers en autobús Olot – Girona, Ripoll – Girona, Olot – Banyoles – Barcelona, el Bus del Pla de l’Estany, Banyoles – Figueres i Banyoles – Girona. Aquesta parada està situada al carrer Països Catalans.

Deixa un comentari