Nou vestíbul adaptat de l’estació de l’L4 de Selva de Mar

El Govern té en marxa des de l’estiu de 2008 el projecte d’adaptació de l’estació de l’L4 de Selva de Mar, amb l’objectiu de donar una resposta adequada als creixements urbans previstos al districte del 22@, millorar l’accessibilitat i comoditat dels viatgers i adaptar l’estació a la normativa d’evacuació vigent. Ara s’han enllestit les obres que han permès construir un segon vestíbul adaptat a persones a mobilitat reduïda a l’estació de Selva de Mar.

El nou vestíbul, de 800 m2, se suma al que ja existeix al carrer de Pujades a l’altura del carrer de Selva de Mar, que permet la comunicació amb un dels extrems de les andanes. Així, el nou vestíbul s’ha construït a l’altre extrem, a la banda del carrer de Provençals, amb un nou accés en superfície que permet ampliar la cobertura del transport públic a aquesta banda.

L’actuació també ha servit per millorar la mobilitat dels viatgers entre els diferents nivells de l’estació i facilitar-hi els desplaçaments, atès que ara disposen de dos accessos que comuniquen amb cada un dels extrems de l’andana, de manera que l’estació ha quedat adaptada a la normativa d’evacuació en cas d’emergència.

El nou vestíbul compta amb 3 ascensors, un que connecta amb l’exterior i dos més per comunicar-lo amb cada una de les andanes, així com escales mecàniques per comunicar els tres nivells de l’estació.

Amb aquesta ja són 114 les estacions de la xarxa de metro accessibles, d’un total de 138, la qual cosa representa el 83%.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s