Ple Parlament: el desplegament de la Llei 2/2004, de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen una atenció especial – 23 de març

El conseller Lluís Recoder respon a la interpel·lació argumentant que la Llei de Barris és una llei  que va ser aprovada pel consens de tots els grups polítics i, per tant, és una llei que CiU va subscriure. El conseller ha explicat com n’és de conscient de l’impacte  d’aquesta llei amb la millora física, amb la cohesió social, en molts i molts barris i la intenció del Govern de seguir amb la seva aplicació, programar convocatòries en funció de les disponibilitats pressupostàries  i, per acabar, fer que els ajuntaments disposin de dos anys nous de pròrroga per a les actuacions de la Llei de barris vinculades a inversió.

Mireu les intervencions:

Si ho preferiu, podeu llegir les transcripcions.

Deixa un comentari