Lliurament de 24 pisos amb protecció oficial de lloguer a Santa Perpètua de Mogoda

El subdirector general de Promoció de l’Habitatge Protegit i de Sòl Residencial de la Generalitat, Antoni Teignier, i l’alcalde de Santa Perpètua de Mogoda, Manuel Ruiz, han lliurat avui24 pisos amb protecció oficial de lloguer situats a l’avinguda de Mossèn Jacint Verdaguer i a l’avinguda de Girona de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental). Hi ha d’altres 9 que, per diferents motius, es lliuraran en els propers dies. Per tant, al municipi s’hauran adjudicat 33 pisos.

19 pisos sortejats a Montcada

D’altra banda, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha sortejat avui 19 pisos amb protecció oficial de lloguer situats als carrers Joan Miró, Salvador Dalí, i el passatge Felip Pedrell del sector de Mas Rampinyo, de Montcada i Reixac (Vallès Occidental).

Nota de premsa

Nota de premsa

Deixa un comentari