Les obres de l’Eix Transversal s’acabaran a finals del primer semestre de 2013

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha visitat avui les obres de desdoblament de l’Eix Transversal a la Selva, a l’altura del viaducte de les Fosses, a Santa Coloma de Farners. Els treballs a l’Eix a la demarcació de Girona abasten 37 quilòmetres de longitud, entre els termes d’Espinelves i Caldes de Malavella, i compten amb un pressupost d’uns 257 MEUR. En aquest tram, es duen a terme tasques de moviment de terres, construcció d’estructures, elements de drenatge i desviament de serveis, amb un grau d’execució total que s’apropa al 20%. Durant la visita el conseller ha explicat que les obres s’acabaran com estava previst a finals del primer semestre de 2013 i que aquesta infraestructura “ha creat nous vincles territorials, ha obert comarques que abans estaven girades d’esquena, noves relacions personals i econòmiques“.

Més informació

Nota de premsa

Foto aèria viaducte les Fosses

Foto detall viaducte

Tall de veu

Deixa un comentari