Les obres de l’Eix Transversal s’acabaran a finals del primer semestre de 2013

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha visitat avui les obres de desdoblament de l’Eix Transversal a la Selva, a l’altura del viaducte de les Fosses, a Santa Coloma de Farners. Els treballs a l’Eix a la demarcació de Girona abasten 37 quilòmetres de longitud, entre els termes d’Espinelves i Caldes de Malavella, i compten amb un pressupost d’uns 257 MEUR. En aquest tram, es duen a terme tasques de moviment de terres, construcció d’estructures, elements de drenatge i desviament de serveis, amb un grau d’execució total que s’apropa al 20%. Durant la visita el conseller ha explicat que les obres s’acabaran com estava previst a finals del primer semestre de 2013 i que aquesta infraestructura “ha creat nous vincles territorials, ha obert comarques que abans estaven girades d’esquena, noves relacions personals i econòmiques“.

Més informació

Nota de premsa

Foto aèria viaducte les Fosses

Foto detall viaducte

Tall de veu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s