Una nova deixalleria a Verdú

Aquest matí s’ha inaugurat una deixalleria a Verdú. La nova instal·lació està situada a la carretera de Montornès de Segarra (LV-2010) i té una superfície aproximada de 1.134,67m2. Donarà servei tant als habitants de Verdú com als veïns dels municipis de Ciutadilla, Guimerà, Nalec, Montornès de Segarra i Sant Martí de Maldà, és a dir uns 2.015 habitants.

Es tracta d’una deixalleria de tipus bàsic, que permet recollir selectivament aquelles fraccions de residus municipals que no són objecte de recollida domiciliària. La deixalleria es complementa amb una estació de transferència, el magatzem d’especials i els contenidors. Així mateix, la instal·lació disposa de plaques solars per l’enllumenat de la mateixa.

Nota de premsa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s