Restriccions al trànsit per obres de l’Intercanviador d’Arc de Triomf

A partir de dimarts 15 de març les obres de construcció de l’intercanviador d’Arc de Triomf obligaran a ocupar el tram de l’avinguda de Vilanova, entre el carrer de Roger de Flor i el carrer de Nàpols.  Així, els vehicles s’hauran de desviar pel carrer d’Almogàvers i el carrer d’Ali Bei, i el pas de vianants es restringirà per accedir als edificis ubicats en aquest tram. Les afectacions permetran iniciar les obres d’estructura del segon vestíbul de l’intercanviador, situat a la plaça d’André Malraux, que s’ampliarà fins als 2.200 m2. Les restriccions duraran uns 18 mesos.

Nota de premsa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s