La construcció de nous habitatges es manté en mínims durant l’any 2010

  • L’any 2010 el nombre d’habitatges iniciats només va créixer un 10% respecte als mínims històrics assolits l’any anterior.
  • El darrer Informe continu sobre el sector de l’habitatge a Catalunya, elaborat pel Departament de Territori i Sostenibilitat, també indica que la construcció d’habitatges amb protecció oficial manté una quota de mercat del 70%.

Durant l’any 2010, s’han iniciat a Catalunya 13.523 habitatges, cosa que suposa un 9,4% més que els construïts l’any anterior, segons el darrer Informe continu sobre el sector de l’habitatge a Catalunya elaborat per la Secretaria d’Habitatge. El mínim històric d’habitatges iniciats es va produir durant el primer trimestre de 2009. Per demarcacions, només s’ha incrementat el nombre de pisos construïts a Barcelona; a la resta del territori, no s’han assolit variacions positives.

Nota de premsa

Deixa un comentari