Els preus dels habitatges nous baixen un 7,6% de mitjana l’any 2010

L’Informe continu del sector de l’habitatge de Catalunya, elaborat pel Departament de Territori i Sostenibilitat, mostra que als municipis de la conurbació de Barcelona és on més s’ha moderat la caiguda, respecte al descens dels preus produït al 2009.

Els preus dels habitatges de nova construcció han baixat un 7,6% de mitjana a Catalunya l’any 2010, una caiguda sensiblement inferior a la registrada el 2009, que va ser del -10,2%, i que manté la tendència a la baixa iniciada el 2007, segons les dades de l’Informe continu del sector de l’habitatge a Catalunya del mes de gener, que es pot consultar al web del Departament de Territori i Sostenibilitat.

Nota de premsa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s