Lliurats 19 habitatges amb protecció oficial al barri de la Trinitat de Barcelona

El secretari d’Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat, Carles Sala, el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba, i el delegat d’Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona, Antoni Sorolla, han lliurat avui les claus de 19 pisos amb protecció oficial situats a la plaça de l’Aire, 6 i 7, al barri de la Trinitat de Barcelona. Ha assistit també a l’acte el president de l’Associació de Veïns de Trinitat, Diosdado Rebollo. Els habitatges han estat construïts per l’Institut Català del Sòl (INCASÒL) i formen part del procés de remodelació del barri, que preveu substituir un total de 900 pisos.

Nota de premsa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s