Benvinguda al bloc

Benvinguts i benvingudes al bloc de Territori i Sostenibilitat, una eina que vol apropar la informació del Departament en tots els formats possibles i facilitar la comunicació amb tots aquells que n’estiguin interessats.

Internet ha transformat la comunicació. Eines, com aquest bloc, Twitter i Facebook, entre d’altres, han aconseguit que tots tinguem la possibilitat de difondre el nostre coneixement i opinió com qualsevol altra mitjà de comunicació. És per això que en el bloc de Territori i Sostenibilitat tan important és la informació que publiquem com els comentaris que ens feu.

La nostra intenció és ser un instrument útil per vosaltres i que aquí trobeu informació del que fem per millorar la vostra qualitat de vida. En aquest sentit, volem que la sensibilitat ambiental impregni les polítiques de tot el departament i això inclou també la comunicació a través d’aquest bloc.

Esperem ser un punt de trobada amb la ciutadania. Per aconseguir-ho, la vostra participació és imprescindible. Us esperem!

Lluís Recoder i Miralles,

Conseller

Deixa un comentari