L’Agència Catalana de l’Aigua desenvolupa una eina destinada a informar sobre activitats relacionades amb el cicle de l’aigua

L’Agenda de l’Aigua neix amb la vocació d’esdevenir el taulell comú de les activitats de l’aigua de tots els actors de les conques catalanes
Es pretén així facilitar l’intercanvi de coneixements, de reflexions i de visions respecte l’aigua, els ecosistemes aquàtics i la seva gestió

L’Agència Catalana de l’Aigua ha desenvolupat una eina, l’Agenda de l’Aigua, destinada a informar sobre activitats relacionades amb el cicle de l’aigua a Catalunya. En aquest sentit, aquesta agenda s’ha creat amb la vocació d’esdevenir el taulell on totes les entitats relacionades amb l’aigua, ja siguin socials, mediambientals i econòmiques -a més de les administracions públiques-, puguin compartir les activitats vinculades amb l’aigua.

En definitiva, pretén ser l’agenda comuna de les activitats de l’aigua de tots els actors de les conques de Catalunya. Així, es pretén així facilitar l’intercanvi de coneixements, de reflexions i de visions respecte a l’aigua, els ecosistemes aquàtics i la seva gestió.

Podeu consultar l’Agenda a: http://www.agenda.acaparticipacio.cat

Deixa un comentari