El secretari d’Habitatge i l’alcalde de la Seu d’Urgell presenten 60 pisos amb protecció oficial a l’Horta del Valira

Els construirà la cooperativa Nostrallar

El secretari d’Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat, Carles Sala, i l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, han presentat avui la nova promoció de 60 pisos amb protecció oficial a la Seu d’Urgell (Alt Urgell). Els habitatges els promou la Cooperativa Nostrallar, a l’Horta del Valira, nova zona urbanitzada de la Seu d’Urgell, en una finca propietat de l’Incasòl, i els gestionarà Sala Serveis Immobiliaris. Assistiran també a l’acte el president de la Cooperativa Nostrallar, Jacint Vilà, i el director general de Salas Serveis, Pere Esteve.

Els habitatges s’ubicaran en un bloc amb tres nuclis de comunicació que donen accés a 20 habitatges cadascun, és a dir amb 4 habitatges per replà fent un total de 60 pisos.

Dels 60 pisos n’hi ha 40 de compra i 20 de lloguer. Els de lloguer tindran dues habitacions i els de compra en tenen tres. Els habitatges tenen entre 62 i 80 m2. Els pisos de dues habitacions se situaran en el nucli central de l’edifici i els de tres habitacions en els dos extrems. L’edifici inclou també dues plantes soterrani on s’hi farà l’aparcament i els trasters.

Deixa un comentari