El projecte “Ciutat, territori, paisatge” representarà Espanyà al Premi del Paisatge del Consell d’Europa

El projecte “Ciutat, territori, paisatge”, iniciat a l’any 2005 en el marc del desenvolupament de la Llei de paisatge, per promoure la sensibilització i l’educació a Catalunya, ha estat la candidatura escollida per representar Espanya a l’edició actual del Premi del Paisatge del Consell d’Europa.

El jurat, integrat per representants del Ministerio del Medio Ambiente y Medio Rural y Marino y el Ministerio de Cultura, han destacat els valors innovadors i el caràcter pioner i ambiciós del projecte català. Aquest es basa en el treball mitjançant 12 làmines de gran format representatives de la diversitat de paisatges de Catalunya i en les activitats incloses en el portal web interactiu http://www.catpaisatge.net/educacio/

Actualment el projecte “Ciutat, territori, paisatge”, promogut conjuntament per aquest Departament, pel Departament d’Ensenyament i per l’Observatori del Paisatge de Catalunya, es treballa als centres d’Educació Secundària de Catalunya i en d’altres àmbits de l’educació formal i no formal.

El jurat del Premi es reunirà el març de 2011 i la seva proposta es presentarà al comitè de Ministres del Consell d’Europa. La cerimònia de lliurament del premi tindrà lloc a finals de l’any 2011.

Deixa un comentari